A Review Of هوک
A Review Of هوک
Blog Article
در ویکیانبار پروندههایی دربارهٔ رابرت هوک موجود است.
این یک مقالهٔ خرد یک روستا است. میتوانید با گسترش آن به ویکیپدیا کمک کنید.
Hooke observed the shadows (a and b) cast by both equally the globe and the rings on one another In this particular drawing of Saturn.
همچنین، قانون گرانش هوک، با وجود آنکه نسبت به فرضیههای مطرحشده در گذشته مقبولیت بیشتری داشت، هنوز جهانی نشده بود. به علاوه اظهارنظرهای هوک با شواهد تجربی یا نمودارهای ریاضی همراه نبود. خود هوک در سال ۱۶۷۴ در این زمینه چنین گفتهاست: «در حال حاضر هنوز بهصورت تجربی نتوانستهام دریابم که مقادیر مختلف جاذبه چگونه حاصل میشوند» (که بیانگر این مسئله است که هنوز نمیدانم که جاذبه از چه قانونی پیروی میکند) وی در مورد قانون کلی خود نیز چنین میگوید: «در حال حاضر به این قانون صرفاً اشارهای میکنم و آن را ادامه نمیدهم، زیرا که تا اتمام کارهایی که در حال حاضر دارم، نمیتوانم به این موضوع بپردازم»
در سال ۱۶۶۵ در اثری با نام «میکروگرافیا» به توصیف یافتههای خود پرداخت که یکی از شاهکارهای علمی قرن ۱۷ میلادی محسوب میشود.
حسین ریگی کارگردان فیلم سینمایی هوک در دلنوشتهای برای فیلمش نوشت: «هوک تصویرنوشتهای از سیستان و بلوچستان، مهد مردمان غیور و پراز مهر و دوستداشتن است؛ مهرباندلانی که مشق مسلک پهلوانی میکنند.
Newton's reply offered "a fansy of my very own" about a terrestrial experiment as opposed to a proposal about celestial motions That may detect the Earth's motion; the experiment would use a human body suspended in air after which dropped. Hooke wished to discern how Newton considered the slipping body could experimentally reveal the Earth's motion by its route of deviation through the vertical but Hooke went on hypothetically to take into account how its movement could go on If your strong Earth had not been in the way in which, over a spiral route on the centre.
فیلیموشات
صفحههایی که از جعبه اطلاعات منطقه مسکونی با پارامترهای نامعلوم استفاده میکنند
ظاهر کمک مالی ساخت حساب ورود ابزارهای شخصی کمک مالی
مدیر فیلمبرداری: شهرام نجاریان، تدوین: سودابه سعیدنیا، مدیر صدابرداری: محمود سماک باشی، موسیقی: فردین خلعتبری، جانشین تهیه کننده: مریم پیرکاری، مدیر تولید: مرتضی آشتیانی hook پور، طراح صحنه: مهدی سعیدی، طراح چهرهپردازی: مرتضی کهزادی، طراحی و ترکیب صدا: امین شریفی، طراح لباس: ندا سلیمی، طراح جلوههای بصری: علی سجادی، اصلاح نور و رنگ: سامان وفایی، طراح بدلکاری: امیرحسین خنجری، مشاور کارگردان: شکیل مظفری، مشاور لهجه: صادق سهرابی، استوری برد: فروردین کاشانی، طراح لوگو و پوستر: محمد روح الامین.
فیلم آموزش فیزیک پایه ۱ – مفاهیم پایه + حل مثال در فرادرس
پاسخ نیوتن به این درخواست هوک، پیشنهاد انجام یک آزمایش زمینی بود که میتوانست با استفاده از جسمی که ابتدا در هوا معلق نگه داشته و سپس به زمین انداخته میشود، به بررسی حرکت بر روی زمین کمک کند. نکتهٔ اصلی در این کار، مشخص کردن این مسئله بود که از نظر نیوتن، جسم در حال سقوط میتوانست با انحراف از مسیر عمودی به صورت تجربی حرکت زمین را آشکار کند، اما در ادامه اینگونه فرض کرد که چنانچه زمین بر سر راه این جسم نباشد این حرکت میتواند به صورت مارپیچی و به سمت مرکز زمین ادامه پیدا کند.
او همچنین یکی از مهمترین معماران زمان خود بود، هر چند تعداد کمی از ساختمانهای او تاکنون باقیماندهاند و برخی از آنها بهطور کلی شهرت خود را از دست دادهاند ولی در تنظیم قوانین طراحی برای لندن نقشی مفید داشته و تجربیاتش تا این زمان نیز باقی است. آلن چپمن او را به عنوان " لئوناردوی انگلستان " معرفی کرد. هوک در زمان حکومت کرامول، در کالج وودهام تحصیل کرد و همانجا بود که یکی از گرههای ناگسستنی گروهی از سلطنتطلبان شد که محوریت آنها حول جان ویکینیز میگشت. در اینجا او به عنوان دستیار توماس ویلیس و رابرت بویل مشغول به کار شد و پمپ خلأ استفاده شده در آزمایش قانون بویل را ساخت.